Coaching op eco boerderij | Zwolle

Ik laat teams, managers en medewerkers ervaren hoe ze succesvol én gezond kunnen zijn. Ik laat mensen op een andere manier naar hun vragen kijken. Dat doe ik door diverse ecologische boerderijen nabij Zwolle (Dalfsen en Nieuwleusen) in te zetten als voorbeeld voor een gezonde en succesvolle organisatie. Ik verzorg zowel workshops, lezingen als individuele coaching.
Vanuit observaties op de tuin stel ik vragen over gewoontes in het dagelijks werk. Wat maakt de eco boerderij als organisatie nu zo gezond en succesvol? De parallellen met het dagelijkse werk komen in gesprek met de deelnemers als vanzelf naar boven. Hierdoor ontstaat er beweging in ontwikkeling van professionals, teams, managers en organisaties. Zo worden teams, managers en professionals succesvoller.

Over Oscar Jansen | Zwolle

ACORE Coaching
Oscar Jansen

Bewust Zwolle

Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Zwolle