Praktijk Marieke Vaupell voor Zelfinzicht en Ontspanning | Zwolle

Laat je luisteren naar je lichaam.

Je lichaam informeert je op verschillende manieren over hoe het met je gaat. Je kunt dat merken aan je lichaamshouding, aan waar het fijn voelt en waar het lichaam ‘alarm slaat”. In het dagelijks bestaan verlies je makkelijk het evenwicht tussen spanning en ontspanning. Het woord “re-balance” zegt het al: soms is het nodig het evenwicht te herstellen.Gun jezelf het cadeau om hier eens tijd voor te nemen. Daarom nodig ik je uit  in mijn praktijk voor een rebalancingsessie.

Een rebalancingsessiebij mij begint met een oriënterend gesprek. Dit gesprek is bedoeld om bij jezelf stil te staan: hoe staat het er op dit moment voor, wat voel je in je lichaam, fysiek en emotioneel? Hoe ga je met gevoelens om? Waar ben jij nieuwsgierig naar?

Vervolgens begeleid ik je met verschillende massage-en aanraaktechnieken, van gewrichtsontspanning tot diepe bindweefselmassage.

Mijn begeleiding wordt gecombineerd met ademoefeningen, meditatie, zelfonderzoek en coaching. Het doel is inzicht, bewustwording, liefdevol contact met jezelf, waardoor verkrampingen verdwijnen en er vrije ruimte ontstaat.

 

 

Over M.E. Vaupell-Stegeman | Zwolle

Mijn naam is Marieke Vaupell, ben getrouwd met Chris en moeder van een volwassen dochter en zoon. Sinds 18 augustus 2017 ben ik de trotse oma van kleindochter Noor. Ik was 41 jaar werkzaam in het basisonderwijs, waarvan vele jaren als groepsleerkracht en de laatste jaren begeleidde ik kinderen met speciale pedagogische -en onderwijsbehoeften. In december 2016 ben ik gestopt met mijn onderwijsbaan om me te kunnen richten op een nieuwe fase in mijn leven: het leven van Rebalancer.

Het gaat goed met mij. Dat was in 2009 anders. Toen kreeg ik een burn-out: Mijn lichaam informeerde me op verschillende manieren hoe het met me ging: hoofdpijn, spierpijn, vermoeidheid, neerslachtigheid. Ik pakte die signalen niet op en kreeg zoveel lichamelijke en psychische klachten, dat ik niet meer goed kon functioneren.

Ik ben toen mijn weg gaan volgen via Rebalancing. Eerst ongeveer 5 jaren individuele sessies en daarna de opleiding aan de SOR(2014-2017). Door de sessies en de opleiding kreeg ik bewustzijn op mijn patronen, weerstanden, angsten, grenzen. De heling die daaruit voortvloeide heeft me veel levensenergie gebracht.

De weg, die ik bewandeld heb, is er een van doorgaan, niet bij de pakken neerzitten, openheid en nieuwsgierigheid naar wat er in mij gezien wil worden. Daarbij heb ik altijd steun gehad van mijn omgeving.

Mijn cliënten verdienen dezelfde liefdevolle, eerlijke benadering als ik heb gehad om in een veilige setting te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling.


Foto 3 M.E. Vaupell-Stegeman Foto 2 M.E. Vaupell-Stegeman Klik om te vergroten

Praktijk Marieke Vaupell voor Zelfinzicht en Ontspanning
M.E. Vaupell-Stegeman


Professionals in de categorie Centra voor Bewustwording

Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Zwolle