Kruidentherapie en cursus | Zwolle

Om ons heen groeien en bloeien allerlei planten die elk een specifieke geneeskracht kennen. Van oudsher gebruikten we planten voor onze gezondheid. En nog steeds zijn er veel planten die helpen bij lichamelijke klachten. Elke plant ziet er anders uit en draagt andere inhoudsstoffen in zich. Na een kruidenconsult vind ik de juiste plant voor jou met je specifieke klacht(en).

Het fijne is dat planten weinig bijwerkingen kennen. Net als wij zijn planten levende wezens, en net als wij zien zij er alle anders uit. Voor eenzelfde klacht kan er uit meerdere planten gekozen worden. Je hebt bijvoorbeeld menstruatieklachten en vaak last van je maag, dan kan vrouwenmantel bij je passen omdat je ook zachtaardig bent en moeite hebt om jezelf neer te zetten. Of wellicht pas de verwarmende rozemarijn beter bij je, omdat je ook sombere gevoelens hebt en niet goed weet wat te doen. In een consult wordt duidelijk wat het meeste past bij jou. Deze plant ga je dan regelmatig innemen als tinctuur (druppels in een glas water) of als thee (als je een echte thee liefhebber bent). Het is belangrijk dat je eerst naar je huisarts geweest bent voor een juiste diagnose van je klachten.

Voor meer informatie of het inplannen van een consult bezoek mijn website.

Over Marjoleine Dijk | Zwolle

Na de opleiding culturele en maatschappelijk vorming gevolgd te hebben en werkzaam te zijn in de kinderpsychiatrie mist ik iets. Ik zocht naar een cursus of opleiding en ik vond de kruidenvakopleiding. Vanaf de eerste dag voelde ik dat dit helemaal bij mij paste en vond ik voldoening en vreugde. Inmiddels heb ik een tuin met allerlei geneeskrachtige planten, geef ik in een cursus door welke planten je voor je gezondheid kunt gebruiken en heb ik het certificaat medische basis kennis behaald.

In de nabije toekomst geef ik voetmassage in combinatie met een advies over een in te nemen helende plant.

Wees welkom in mijn praktijk Heelkruid!

Hartelijke groeten, Marjoleine Dijk

Agenda Helende Planten


Foto 3 Marjoleine Dijk Foto 4 Marjoleine Dijk Foto 5 Marjoleine Dijk Klik om te vergroten

Helende Planten
Marjoleine Dijk


Professionals in de categorie Kruidentherapie

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Zwolle
Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!