Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Awakening your Light Body: introductieworkshop
ZO 10 februari | 13.30-16.00 uur | Boijl

0,00 | introductieworkshop is gratis


In deze cursus leer je jezelf kennen als energie en met alles op energieniveau te werken. De verruimde staten van bewustzijn die je kunt gaan ervaren zijn ongekend. De verdieping die de cursus Awakening your Light Body je geeft is een spirituele basis waarvan je je leven lang profijt hebt. Je pikt de essentie van andere spirituele stromingen gemakkelijker en sneller op en ook in je dagelijks leven ben je veel beter in staat je leven die vorm te geven die jij wenst. We geven de cursus al sinds 1997 en blijven er onverminderd enthousiast over! Awakening your Light Body is een diepgaand proces van spirituele groei en transformatie. Je creëert een leven dat werkt, op alle fronten.

In het proces van het doen ontwaken van je light body leer je tien nieuwe energiecentra in en rondom je lichaam kennen en ervaar je toestanden van verruimd, goddelijk bewustzijn. Je volgt de cursus individueel in je eigen tempo. Je doet dat met de opnames van de meditaties (12 meditaties per module) en bijbehorende schriftelijke uitleg. Er is energetische ondersteuning en individuele begeleiding via email.

Als je overweegt de cursus te gaan volgen, of wanneer je kennis wilt maken met de Light Body en met ons, dan is deze GRATIS introductieworkshop een uitstekende manier om de energieën van de Light Body "aan den lijve" te ervaren. Je bent welkom!

Meer informatie vind je op onze website: israna

Informatie + Aanmelden » Israna lichtcentrum | Froukje Buma en Jeroen Kuyper

www.israna.nl
Bekijk Facebook event

Op ons erf
Boijlerweg 8
Boijl

Froukje Buma en Jeroen Kuyper
0521-344653
info AT israna DOT nl

Meer agenda van Israna lichtcentrum


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Zwolle