Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Lichtdag: More love from India
ZO 11 november | 10.00-17.00 uur | Dalfsen

| Wij gaan deze lichtdag werken met een bijdrage op donatiebasis. Als je minder geld kunt geven ben je


Op de lichtdagen vieren we de verbinding met elkaar. Zowel huidige als oud cursisten, als nieuw deelnemers zijn van harte welkom!".

Belangrijker dan het concrete programma van deze lichtdag is het doorgeven en uitstralen van de krachtige energie die wij in India hebben ontvangen. Dit licht en deze energie kun je gebruiken en aanwenden voor de thema’s en situaties die op dit moment  in je leven spelen.
   
Thema’s die aan de orde komen zijn compassie, liefde, heling en innerlijke stilte. We laten ons in de meditaties leiden door de meesters en het goddelijke. We zullen in een aantal stappen behandelen hoe je de chakra’s meer naar binnen kan richten zodat je vrijer bent van gedachten en je een krachtiger contact ervaart met je innerlijke licht. Op een dag als deze (waar Mahavatar Babaji en andere meesters krachtig aanwezig zullen zijn) kan veel heling plaats vinden, ook voor dierbaren die je wilt meenemen in het licht. We zullen langer mantra zingen vanuit gevoel, liefde en verlangen (bhakti).

Nieuw: Sommige van onze activiteiten zijn vanaf nu op donatiebasis, zoals ook onze lichtdag op 11 november. Enige richtlijnen lijken op hun plaats. Waar het ons om gaat is dat je in jezelf een afweging maakt vanuit je hart van wat je wilt en kunt geven. Daarbij kijk je ook naar de kosten voor een vergelijkbare cursus met een commerciele prijs, zodat het een reëel bedrag is. Als je minder geld kunt geven ben je ook van harte welkom.

Informatie + Aanmelden » Israna lichtcentrum | Froukje Buma en Jeroen Kuyper

www.israna.nl

Landjuweel de Hoeven
Middenweg 4
7722 XK Dalfsen

Froukje Buma en Jeroen Kuyper
0521-344653
info AT israna DOT nl

Meer agenda van Israna lichtcentrum