Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

workshopreeks Je Eigen Wijze Weg, heel je innerlijk kind te Zwolle
ZO 17 februari | 10.00-17.00 uur | Zwolle

17 februari 2019 t/m 31 maart 2019 | training Je Eigen Wijze weg start op 17 febr (17 febr hele dag, 3 mrt hele dag, 10 mrt middag, 24 mrt hele dag, 31 mrt middag)
315,00 | wanneer je de introductieworkshop hebt gevolgd gaat de betaalde 10 euro van de trainingsprijs af


Je Eigen Wijze Weg, heel je innerlijk kind.

Een bijzondere training die bestaat uit een cyclus van acht dagdelen waarin je contact leert maken met het kind in jezelf (je gekwetste kind én je natuurlijke kind) en de wijze waarop je in je leven dat deel van je zelf hebt leren beschermen. Je leert er over je conditioneringen en overtuigingen die je hebt opgedaan en over de invloed van je omgeving.

Tegelijkertijd leer je ook hoe je vrijer in het leven kunt staan door te leren hoe jij als volwassene om kunt gaan met jouw ervaringen als kind. Je leert dat je een keuze hebt! Je leert hoe je steeds meer je eigen wijze weg kunt gaan, vanuit volwassenheid.

Om dat tot stand te brengen maken we gebruik van verschillende technieken, deelrondes, theorieën en oefeningen die er op toegespitst zijn om je bewustzijn over je lichaam, je ademhaling, je stilte en je gevoelens te verdiepen. Ook maken we gebruik van elkaars aanwezigheid in de groep. De kracht en wijsheid van de groep is onze ervaring, geeft veel makkelijker toegang tot je innerlijke wereld. Herkenning en erkenning, gedeelde kwetsingen en levensenergie kunnen er toe leiden dat deze workshops een grotere bijdrage kunnen leveren aan jouw persoonlijke groeiproces.
Een belangrijk onderdeel van de training is een kennismaking met meditatie. Meditatie draagt bij tot ontspanning, tot zelfkennis, lichaamsbewustzijn en welbevinden. In de workshops leer je hoe je steeds meer fysiek, emotioneel en mentaal een balans kunt vinden. 

 

Informatie + Aanmelden » Energie in Beweging | Elly Jhari van Wieren

www.energie-in-beweging.nl
Bekijk Facebook event

Creatief Centrum INSIDE OUT
Brinkhoekweg 2
8032 LS Zwolle

Elly Jhari van Wieren
06-23493488
info AT energie-in-beweging DOT nl